De första åren

Flytt till Afrodite

De här två senaste veckorna så har Du börjat en “mini-inskolning” för att flytta från avdelningen Apollon (för de minsta barnen) till Afrodite (en avdelning som har barn i Din ålder och upp till 4 års åldern tror jag).

För mig så har det varit som första gången vi skolade in Dig – de första dagarna har det varit hemskt jobbigt för mig – Du har gråtit och sparkat och skrikit efter paaaapppaaa och maaammaa när jag har lämnat över Dig men så fort jag gått utom synhåll så har Du tystnat. Förmodligen så börjar Du leka och busa så fort Du inte ser mig längre 😉

Igår var vi på ett läkarbesök på Serafen – Du har ju förkylningsastma som vi gjorde uppföljning på och det har dessutom funnits misstanke om att Du är överkänslig mot penicillin. Efter läkarbesöket så åkte vi tillbaka – vi släppte av mamma vid Odengatan och sedan åkte Du och jag vidare mot dagis.

Du var inte alls glad utan tjatade hela tiden om att Du ville “träffa mamma”. Väl framme vid Olympen så var Du på jättedåligt humör och började gråta när jag skulle lämna Dig till personalen för att äta lunch.

Det var inte alls kul men Du hade haft en ganska bra dag trots allt fick jag reda på (Du sov visserligen bara en halvtimme men annars gick allt bra).

Ord som jag inte kommit ihåg att skriva:

Lilla bammsuuga = Lilla dammsugaren

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: