De första åren

Födelsedagsfirande

Igår hade vi ett födelsedagskalas och vi hade bjudit in alla våra vänner och trodde väl att vi skulle få en lugn kväll med lite god mat och så vidare – vi hade inte väntat oss att allihop skulle tacka ja till att komma.

För att Din mamma och jag skulle få förbereda maten i lugn och ro så var Du hos momo under förmiddagen och hon skulle ringa så fort Du vaknat.

Klockan blev 4 och nästan alla hade kommit till oss för att uppvakta Dig och det roliga var att vi hade fortfarande inte hört ett knyst från mormor… Till slut ringde vi upp henne och det visade sig att Du sov som en liten gris -allt som allt så hade Du sovit i mer än 3 timmar!

Jag gick och hämtade Dig och när vi kom hem blev Du alldeles chockad eftersom lägenheten var full med folk – överallt! Till råga på allt som kom Helena och Magnus hund Arne utspringandes och ville hälsa på Dig och det gick väl OK men när Arne ställde sig på bakbenen och ville kramas och slicka Dig i ansiktet blev Du lite rädd.

Du var lite blyg för allt folk men det släppte efter en stund och snart sprang Du fram och tillbaka och skrek “bärs, bärs”, lekte med Michael och Ammis son Frank, gullade lite med Florina och Marie och öppnade presenter.

Maggis och Svenne var också här och av dem fick Du en radiostyrd bil som går jättefort och som Du hade skoj med under kvällen. Mamma stod och slavade med maten mest hela kvällen men kunde så småningom koppla av, busa lite med Dig och till och med spela lite Guitar Hero!

Jag tror nog att Du tyckte det var lite roligt att vara “stora killen” när Du lekte med Frank för Du matade honom med mammas goda friterade auberginer – fast mest kul är det såklart när Du kan leka med oss vuxna.

Idag skall vi träffa Marie igen eftersom hennes son Dexter ska ha 20-års fest och vi är bjudna, så nu skall jag försöka koppla av lite innan Du vaknar!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: