De första åren

Livet efter födelsedagspartajandet

Ja nu har det gått mer än en vecka igen!
Efter all uppståndelse krig Din födelsedag så var det tillbaks till vardagen igen.
Pappa ska jobba, mamma har tagit semester innan hon börjar sitt nya jobb och Du är tillbaka till Ditt dagis igen.

Efter några dagar så blev Du såklart förkyld igen och jag tror att Du har hostat och kräkts tre nätter i rad vilket har gjort att varken jag eller Yuko har sovit gott i en veckas tid nu och för min egen del så börjar det kännas av ordentligt eftersom jag höll på att somna på jobbet idag – framför datorn… kan Du tänka Dig???

Lite nyheter i Din utveckling är att när Du vill spela Guitar Hero III så är det tydligen bara en endaste låt som passar – “jaja” och jag vet fortfarande inte vilken låt det är… så fort vi börjar spela någon låt så säger Du “annan” och så får man börja om på en ny låt…

Du har förresten utvecklat en stor fascination och intresse för trehjulingar nu och när jag lämnar Dig på dagis så är det aldrig några problem så länge det finns trehjulingar ute på gården… Då är det ungefär som om pappa inte finns…

Angående Din förkylningsastma så är själva inhalatorn inte längre något problem!
Jag började med att visa att “kopi” (pandabjörnen) och Dacky (Din robothund) andades i den lugnt för att Du skulle bli inspirerad att andas i den så nu förtiden så behöver bara Dina mjukisdjur (alla som finns i närheten) andas i inhalatorn först, sen är det frid och fröjd för Dig själv att använda den! 🙂

Nu skall jag försöka sova lite… jag har inte somnat innan 03:00 någon natt den senaste veckan :-S

Nya ord:

  • Töja (tröja)
  • Kjäde (kläder)
  • Buse (buse/att busa)
  • Okch (ost)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: