De första åren

Mer förkylning

Jag skall gå och lägga mig snart men innan jag lägger mig bredvid Dig (ja, Du sover fortfarande i samma säng som mamma och pappa) så tänkte jag skriva några rader mest för att jag skall försöka skriva varje dag.

Din förkylning håller i sig såklart, det är ju bara dag 2 än så länge. Både jag och Yuko tycker så synd om Dig när Du springer omkring, glad i hågen, med en näsa som aldrig slutar att rinna. Du blir så arg på oss när vi försöker torka Dig om näsan men jag förmodar att det har börjat göra lite ont eftersom vi torkar, torkar och torkar den rinnande kranen hela tiden!

Idag har Du fått vara några timmar hos mormor när jag och mamma har varit och plockat svamp med Marie. För första gången i år så hittade vi ganska mycket svamp (mest röd-gul trumpet svamp). Du har sovit i tre timmar hos mormor idag men ätit ganska dåligt. När vi kommit hem så försökte vi mata Dig med lite barnmat på burk men det gick inte så bra, Du åt bara tre skedar mat sen tyckte Du att det var äckligt. Pappa gjorde fläskpannkaka och det åt Du lite av men annars var det skorpor som gällde.

Efter kvällens dusch och en flaska välling så somnade Du i alla fall got och det verkar som om Du inte sover så oroligt idag. Jag hoppas att Du sover gott hela natten – både för Din egen och för vår skull. Förra natten var inte så rolig för Dig eftersom Du hade satt Dig upp flera gånger och haft det jobbigt med näsan som täppt igen.

Du har pratat ganska mycket idag – jag skallförsöka att spela in på video när Du pratar för det är så gulligt – dagens välanvända ord har varit varianter på “kebumbu”, “gabamama” och annat supergulligt.

Just det! Idag så har jag börjat med det stora arbetet att redigera all video som vi har på Dig, så nu pular jag med foton och videos från ultraljuden som vi tog på Dig! Det blir nog roligt och fint! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: