De första åren

Barnastma

Nu skriver jag äntligen till Dig igen! 🙂
Du står faktiskt bredvid just nu och skriker bäbi – för att Du vill spela Ditt spel “Giggles Baby animals”. Jag spelade faktiskt in Dig nu…

Mitt nyårslöfte gick i kras direkt tyvärr – men jag får skylla på att Du blev så hemskt sjuk efter att vi hade varit och hälsat på farmor och farfar i Jönköping. Det var jättehemskt faktiskt… en kväll hade Du 41 graders feber och de första sjukdomsdagarna så kände vi inte igen Dig alls eftersom Du var så trött, tyst och apatisk.

Efter en del läkarbesök så konstaterades i alla fall på Astrid Lindgrens sjukhus att Du förmodligen hade förkylningsastma.
Så förutom penicillin för Din dubbelsidiga öroninflammation, behövde Du dessutom andas i en inhalator två gånger om dagen – något som Du verkligen avskydde!!!

Nu är Du mycket bättre i alla fall och vi behöver bara ge Dig inhalation på kvällen efter vi har duschat.

Efter sjukdomstiden så var det till att gå tillbaka till dagis och lagom till den tiden så blev jag jätteförkyld och Din mamma har fått ta över sjukdomen efter oss nu eftersom jag känner mig bättre. Nåja, vad jag egentligen skulle säga var att Du har börjat prata otroligt mycket nu sen Du kom tillbaka till dagis – det är som ett rinnande vatten som knappt går att få stopp på!

Nya ord som Du kan:
Öga, mimi (öra på japanska), kaka, baka, (du sjunger med jättemycket när vi sjunger en sockerbagare…). Och precis nu så lärde Du Dig ett nytt ord när vi tillsammans gick ut på balkongen för att hämta öl… Hmmm… det blev ju bärs (eller bäkch som Du sa).
Jag hoppas att det inte blir det första ordet som Du säger när Du kommer till dagis på måndag :-S

Andra stora nyheter sedan igår:
Både Yuko och jag har fått nya jobb! Jag skall fortsätta jobba på Microsoft men i en ny roll som Information Specialist – jag skall ha väldigt nära kontakt med produktchefer och dylikt folk i huset för att kunna vidarebefodra viktig information till de personer som sitter i kundservicen i Köpenhamn. Yuko har fått jobb på ett företag som heter Concrete IT där hon skall jobba som utvecklingskonsult åt Svenska mässan.

Så… nu tror jag att det är bäst att Du får leka med Ditt program lite!
Jag skriver snart igen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: