De första åren

Cissi e bebbi!

En snabb kommentar som jag bara måste skriva ner idag!

Sedan ett tag tillbaka så har Du börjat säga något som låter som “Cissi e bebbi”, vilket vi har tolkat som “Cissi är en bebis” och vi har försökt fråga Dig vem Cissi är (jag har till och med frågat Rihab på dagis ifall det har kommit ett nytt barn som heter Cissi men hon visste inget om det och jag tillsammans med Rihab försökte få fram ur Dig vem Cissi var men Du vägrade berätta. Nåja, det var för någon vecka sedan…

Nu för någon dag märkte jag att Du inte alls pratade om “Cissi bebbi” sålänge som Du hade kläderna på Dig utan bara när Du var naken eller nästan naken.
Så äntligen trillade poletten ned!

Jag och Din mamma har ofta ropat “Sexy baby” till Dig när Du är naken eller bara har blöjan på Dig och vet Du vad – när jag sade “Sexy baby” till Dig så svarade Du “SchiSchi bebiii” – alltså sexy baby! 🙂 Jag och Yuko har skrattat så mycket åt det… Du är så gullig min son!

Tyvär så har Du börjat härma en del andra (lite mer fula) ord nu också – t.ex. “Vad fan?”. Hmmm… men vi får väl låtsas som om vi inte hör vad Du säger så får vi hoppas att Du inte fortsätter med de orden…

Godnatt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: