De första åren

Fotografering

Nu har jag äntligen diskat och ska gå och lägga mig för att sova bredvid mina älskade. Innan jag går till sängs så vill jag berätta om Din dag!

Jag vaknade ganska tidigt eftersom vi skulle vara på dagis klockan åtta – det var ju fotografering idag. Självklart så passade det Dig utmärkt att ta sovmorgon istället för att vakna så det blev lite stressigt när Du väl vaknade.

Väl uppe på dagiset så blev det lite ledsamt för Dig eftersom Du förmodligen vant Dig vid att vara hemma igen – Du var gnällig och ville inte släppa taget om mig. Till slut så gick jag ut i alla fall och i vanlig ordning så skrek Du efter mig men tystnade så fort Du inte såg mig längre.

Jag stannade kvar 10 minuter ifall Du blev alldeles för ledsen men det blev Du som tur inte. När jag stod utanför och väntade så såg jag att personalen på Apollon hade satt upp konstverk på väggen som Ni barn hade gjort – och visst hade lille Maximilian gjort ett konstverk också! Jag tog kortet nedan med mobilkameran och skickade genast ett MMS till Din mamma med kortet.

Så ringde jag upp henne och berättade hur det hade gått (jag gör det varje dag) och bad henne kolla bilden jag skickat. Yuko tyckte som jag att Ditt konstverk var jättefint och vi blev båda stolta över vad våran älskade lille 1 år och nio månaders gosse hade gjort!
Godnatt vår skatt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: