De första åren

Magsjuka?

Idag var en lite jobbig dag för Dig tror jag!
Vi vaknade allihop lite sent och det blev lite stressigt när Du och jag skulle gå iväg till dagis men allt verkade funka bra för Dig ändå.

Vi gick sista biten tillsammans till dagis och Du sade hela tiden “ko-pi, ko-pi, ko-pi” och verkade längta efter att få leka med Dina kompisar.
Så kom vi fram efter en stund och innan vi kunde gå ut till gården för att leka så var vi tvungna att parkera barnvagnen på rätt ställe och sätta på Dig galon byxor, så det tog en liten stund.

När vi var klara så gick vi ut till gården där alla barnen var och lekte i sandlådan och runt den lilla stugan. Jag höll Dig i famnen och pratade lite med Sara om när mamma skulle komma och hämta Dig och sånt. Så blev det dags för mig att gå och jag såg att

Du var lite ledsen men det är Du ju alltid när jag skall gå!
Jag stannade som vanligt bakom buskarna och väntade på att Du skulle sluta att gråta och det gjorde Du såklart omedelbart 🙂

Nåja, jag åkte till jobbet. Precis när jag var framme så ringde Yuko och sade att de hade ringt från dagis och att hon måste hämta Dig för att Du hade kräkts och att fröknarna på dagis trodde att Du hade blivit magsjuk!
Så mamma gick upp till dagis och hämtade Dig så att Du fick tillbringa dagen hemma.

Dock så verkar det som om Du hade blivit ledsen igen och gråtit så mycket så att Du kräkts (när Du var lite mindre så kunde Du vakna upp mitt i natten och störtgråta och till slut kräkas).

I alla fall så fick Du nästan en heldag med momo-chan och mamma. Och senare på kvällen så kom Florina och hälsade på och Du fick jättefina skor som hon hade köpt på sin semester i Portugal!

Nu sover Du lugnt och fint och jag hoppas att morgondagen blir en mycket bättre dag för Dig!
Puss på dig lilla älskling!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: