De första åren

Ringklocka och solskensleende

Idag har vi varit ute och köpt en ringklocka till dörren (jag tror att Du kommer att ha mäkta roligt med den när jag har installerat den) på Claes Olsson.

Igår var Du på dagis och det gick tydligen jättebra… jag lämnade Dig i vanlig ordning, fast då var det Sara som tog emot Dig och jag tror att Du egentligen ville ha Rihab! 😉

På vägen till dagis så var Du alldeles tyst och satt där bara i vagnen med nappen i munnen men när vi kommit upp till Kattrumpstull (som det faktiskt heter!) så tog jag fram mobilen och började ta kort på Dig och då sken Du upp som den sol Du är! (se foto).

Jag kan väl villigt erkänna att när jag lämnade Dig då så gjorde det riktigt ont i hjärtat… jag ville verkligen inte åka iväg och jobba och jag ville definitivt inte lämna Dig till dagis även om jag vet att Du har jättekul där!
Nåja… idag är det lördag i alla fall och förutom allt roligt vi gjorde på Claes Olsson så har det väl inte hänt något speciellt. På Claes Olsson däremot så inventerade Du förrådet med multimetrar och sorterade dem i någon lustig ordning – flera gånger i rad dessutom. När vi väl hade betalat så ville Du springa in i affären igen – något som kassörskan hade mäkta roligt åt!

Du har ätit mammas mumsiga kycklingpaj idag men annars var det inte så mycket som passade herrn i matväg!

Nä nu skall jag gå och lägga mig med mina två älsklingar! Hoppas att Du sover gott, min skatt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: