De första åren

Vi flyttar nog inte till Danmark

Idag var lite jobbigare än andra dagar när jag lämnade Dig på dagis – jag tror att jag tänker för mycket på hur Du låter och ser ut när jag lämnar Dig på dagis…
Redan när vi närmar oss dagiset så börjar jag tänka på hur det kommer bli att lämna Dig, hur Du kommer låta osv. Jag måste sluta tänka på det där!

Det gick bra i alla fall, Rihab tog emot Dig och Ni verkar trivas ganska bra ihop!
Det blev lite tårar idag med och Rihab tyckte att det var bäst att jag stod och väntade lite utom synhåll innan jag gick till jobbet. Som vanligt så tystnade Dina skrik så fort jag kommit ur Ditt synfält.

Så jag åkte till jobbet och hade, efter en stund, ett ganska allvarligt möte med min chef Per Astvald. Det visade sig att Microsoft (som jag jobbar för idag) har beslutat sig för att flytta hela kundservice verksamheten (där jag är kvalitets- och utbildnings-ansvarig) till Köpenhamn i Danmark.

Eftersom vi lever vårt gemensamma liv här i Stockholm – Du, jag och mamma, så har jag aldrig sett någon anledning eller något sådant att flytta någonstans.
Beskedet kom som en ren chock för mig och jag känner ännu av att jag inte är riktigt “med.

I alla fall så berättade min chef att det kommer att tillsättas tjänster i Stockholm (Akalla) där jag jobbar just nu och det verkar som om det finns en tjänst som skulle passa mig alldeles utmärkt – Information Specialist, en tjänst som kräver kommunikation i Microsoft Sverige, god kunskap om Microsofts produkter samt erfarenhet av kundservice. Eftersom jag besitter alla de tre egenskaperna så tror jag att jag borde vara rätt man för det jobbet men jag känner mig ändå orolig på ett sätt…

När jag hämtade Dig hos mormor så var Du jätteglad i alla fall och Du har bubblat och pratat ända sedan Du kom hem hit. Det har varit mycket kopi-kopi, papapapapa, mamamama och kopipappa och allt.

Det är underbart att se Dig så glad och lika underbart att höra alla Dina glada läten och meningar – det ända som är synd är att det aldrig går att spela in på band eftersom Du är så otroligt medveten om videokameran…

Efter en skön Dusch, lite fruchee och välling så sover Du nu jättegott bredvid mig.
Nu ska jag gå och diska och sedan kommer jag och lägger mig bredvid Dig och läser lite!
Godnatt, min skatt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: