De första åren, Resor

New York, New York

Vi åkte till New York och Du var såklart jätteduktig igen och höll för det mesta mamma eller pappa i handen. Vi var i Quicksilver store, på Planet Hollywood och Billabong – i alla butiker så charmade Du livet ur personalen och i Billabong butiken så var det en tjej som jobbade som blev så förjust i Dig att hon slutade arbeta och började leka med Dig istället på golvet, mitt ibland alla kunder! Folk klev över Er, gick runt Er och stannade och tittade förjust på Er.

Innan lekandet på Billabong var vi även på Toys’r’us vid Times Square och där fick Du syn på Geoffrey, en stor giraff som är populär i USA just nu. Du tyckte så mycket om honom så att Du inte kunde slita Dig därifrån. Du skulle skaka hand med honom, Du fick även krama honom.

Till slut så tog vi bilder på Dig med “chivassen”, Ditt ord för giraffen, och vi bad även personalen ta bilder på Dig och pappa med giraffen som vi sedan köpte. Vi köpte även en miniatyr Geoffrey, Mario och en “motocyck” (fyrhjulig MC) till Dig. Geoffrey har Du under resans gång burit och kramat och pussat hela tiden.

Så småningom så var vi ju tvungna att åka tillbaka till hotellet. Pappa fick tag på en taxi i närheten av Broadway och nu skulle vi tillbaka med alla våra kassar med inköp. Du satt mellan mamma och pappa och ville prata med chauffören.

Hela tiden ropade Du på honom i taxin genom att säga “pojken, pojken”. Mamma och pappa kunde inte låta bli att fnittra och Du såg helt oförstående ut och fortsatte med att kalla chauffören för “pojken”. Det tog mycket längre tid att komma tillbaka till hotellet, vi hade hamnat i rusningstrafik…..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: