De första åren, Resor

Resan till Karibien startar

På Arlanda så var vi ute i ganska god tid så vi hade tid att shoppa lite tax-free varor och inne i en av affärerna så fick Du syn på en leksaksbil (en monstertruck) som var blå och vi sade att Du kunde få den men då plockade Du till Dig tre stycken så att Du hade hela famnen full.

Neeej sade vi till Dig då – Du får välja en av bilarna som Du kan få.
Du valde den röda “räserbilen” som Du kallade den. Så fort vi kommit ut ur affären så ville Du leka med den och vi packade upp den åt Dig. När Du lekt och beundrat Dina nya racerbil några minuter så började Du tjata om att Du ville ha den blå racerbilen men tyvärr så fick Du ju inte den. Det här tjatet höll i sig i några timmar.

På planet var Du jätteduktig under de 8 timmar som det tog (vi flög Malaysian airlines till New York) – Du charmade samtliga flygvärdinnor så att de passade upp på Dig lite mer än vanligt (vill vi ju tro som föräldrar i alla fall). Du ville inte sova…
Två timmar innan vi skulle landa (och precis innan frukosten serverades) så somnade Du såklart.

Väl framme på Newark International airport så fick vi ett tips av Florinas väninna att kolla om vårt hotell hade gratis transfer från flygplatsen och det verkade minsann som om vi kunde få det. Tyvärr så visade det sig att hotellet som hade gratis transfer inte var vårt hotell utan ett annat hotell som hade ett snarlikt namn. Jag tror att vi strulade omkring på flygplatsen i flera timmar innan vi till slut tog en taxi till vårt riktiga hotell – vi åkte mycket tåg mellan terminalerna till Din stora förtjusning.

Du somnade inte förrän 23:00, lokal tid.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: